Despre noi

Bine ați venit pe site unde puteți rezerva zbor de agreement cu balon cu aer cald.

Zborul cu balonul reprezintă o aventură ce o poți încerca în fiecare anotimp.

Daca aveți nevoie de un cadou pentru cei dragi, și căutați unei experiențe memorabile, dacă doriți să îți răsplătiți angajații în moduri inedite, acesta este locul în care puteți descoperi experiențe memorabile potrivite pentru orice ocazie.

X Balloon Transylvania este o afacere familială cu reședința în municipiul Târgu-Secuiesc, județul Covasna.

Noi, din generația anilor 90 am copilărit citind romanele lui Jules Verne. Cum visul scriitorului a devenit realitate printr-un proiect care părea ireal, așa s-a realizat visul nostru cu această afacere. Visul nostru de a zbura s-a realizat și în realitate hobbyul nostru s-a transformat în afacere.

Cu această idee innovativă am lansat proiectul și am câștigat finanțarea prin Programul StartUp Now.

Cu aceată afacere am lansat o nouă ofertă turistică şi de agrement în judeţul Covasna – posibilitatea de a experimenta zborul cu balon cu aer cald.

Afacerea cu numele X Balloon Transylvania am înființat în anul 2019. Tot în acest an am participat la cursul de pilotaj și am obținut licența de pilot. Am achiziționat un balon nou, pe care am comandat de la fabrica cehă Kubicek. Kubicek Balloons este singurul producător din Europa Centrală și de Est și este cel din cel mai mare din lume. Ca pilot am acumulat peste o sută de zboruri, am experiență și o echipă permanent pregătită.

Vă așteptăm cu mult drag să încercați o experiența de neuitat, să aveți un experiment mirific. Din nacela balonului puteți admira frumusețea naturii și peisaje minunate și vă veți putea bucura în liniștea văzduhului de intimitate.

Voucherele zbor cu balonul sunt valabile 12 luni de la data cumpărării experienței.