Politica de confidentialitate

Compania XBalloon srl stocheaza si foloseste datele dumneavoastra doar pentru a va imbunatatii experienta in cadrul zborului/ evenimentului, pentru comunicari legate de acesta si de editiile viitoare. Prin completarea oricarui formular prezent pe acest website www.xballoon.ro reprezinta consimtamantul dumneavoastra si acceptul termenilor si conditiilor prezentate mai sus.

Foto/video efectuate in cadrul evenimentului vor fi folosite pentru promovarea acestuia la editiile viitoare, putand fi postate pe retele de socializare sau alte canale media.

Participantii la evenimentul X Balloon sunt de acord cu folosirea acestora in scopurile mai sus mentionate.

Protecția datelor: Sunteți de acord că datele dvs. personale ne-au fost furnizate în următoarele scopuri: efectuarea unei rezervări pentru zborul cu aer cald și furnizarea confirmării rezervării efectuate, executarea formalităților pentru zborul cu aer cald, și în orice eventualitate, pentru comunicarea acestora autorităților competente. În aceste scopuri, ne autorizați să păstrăm și să folosim datele dvs. personale în continuare.

Compania XBalloon srl își rezervă dreptul de a modifica acești termeni din când în când, fără a face referire la clienți.

Daca doresti sa afli care sunt datele tale personale pe care le stocam sau daca doresti sa stergem orice referinta legata de persoana ta, te rugam sa ne contactezi la info@xballoon.ro